Térkőburkolás

A burkolatok a kert vázát alkotják. Ez nem csak funkcionális kérdés, hogy száraz és tiszta lábbal jussunk el a kert egyik végéből a másikba, helyet készítsünk a kerti bútornak vagy parkoló helyet a gépkocsinak.

Manapság ennél már a legtöbb kerttulajdonos sokkal többet szeretne.

A burkolatok a kerttervezés idején is már elsődleges szerepet töltenek be, megadják a kert későbbi hangulatát, színvilágát, stílusát.
A kertben épített kis utak, teraszok és burkolt felületek meghatározzák a kert karakterét és külalakját.

Egy szép házhoz, ízléses kert, és esztétikus térkő való. A kiválasztás, beszerzés, majd a megvásárlás, azonban sokszor nehezebb, mint azt elsőre gondolná. Fontos, hogy a kertünkhöz megfelelő térburkolatot találjuk meg, mint forma, mint színvilágban.

térkő burkolás napjaink egyik legesztétikusabb és legmutatósabb megoldása. 

Családi házaknál már alig alkalmazzunk mást közlekedésre vagy felszíni vízelvezetésre, mint térkövet.  Ezt a népszerűségét annak köszönheti, hogy a színek, illetve formák széles választékban variálhatóak.

A térkő burkolás az aszfalt, vagy betonnal ellentétben tovább tart, és könnyen mozgathatóvá tehető, ezért újra felhasználható. Ha a későbbiekben át szeretné rendezni a kertjét, akkor a térkő burkolás könnyedén felszedhető és áthelyezhető.

A tervezéstől egészen a kivitelezésig segítünk Önnek!

További térkőburkolat referenciáink

Elérhetőségeink:

+36 70 703 66 66

info@carinapark.hu

1111 Budapest, Budafoki út 32.

Válasszon bennünket, hogy Ön is pihenni menjen a kertjébe!
Carinapark, Kert és Park