Automata öntözőrendszer

Képzelje el, hogy egy fárasztó nyári hétköznap után, nem a kikapcsolódás és a pihenés várja, hanem a kertben a locsolás.

Öntözőrendszer kiépítésben kiemelt partnerünk az

Esőmester Kft.,

akikkel sok éve közösen valósítjuk meg ügyfeleink kertjeit.

Most képzelje el, hogy ugyanezen a nyári hétköznapon hazaér a munkájából, és a gyönyörű kertje fogadja, és a pihenés.

Az automata öntözőrendszer a pázsitnak, növényzetnek mindig pontosan a megfelelő mennyiségű vizet adja, a kellő időben. A kert tulajdonos szempontjából a legfontosabb előnye, hogy nem kell hosszú időt tölteni kézi locsolással.

A kertünk növényzetének alapvető szükségletének a kielégítése automata módon, azaz a felhasználó állandó felügyelete nélkül. Az automata öntözőrendszer célja, hogy a természetes csapadékhiányban fellépő vízhiányt pótolja a kertünkben.

Mindezt úgy, hogy a pótolt öntözővizet a legegyenletesebben tudja a kívánt helyre eljuttatni, és a növényzetnek legideálisabban.

  • Gondtalanul nyaralhat.

Nincs szükség rá, hogy a szomszédot vagy a családja egy tagját kérje meg, hogy öntözze a kertjét. Az öntözőrendszer nem igényel semmilyen felügyeletet.

  • Bármely ismert öntözési megoldás töredékét fogyasztja.

Tehát nagyon gazdaságos. Pontosan oda és pontosan annyit öntöz, ahova és amennyit kell.

  • Éjszaka is öntözhet.

Amikor a legkisebb a párolgási veszteség, ami napközben akár 50%-a is lehet, és amikor növényeink a tápanyagfelszívással foglalatoskodnak.

  • Páratlanul szép kertet eredményez.

Gondolkodott már azon, hogy az a kert az utcában miért olyan szép? Szinte biztos, hogy van öntözőrendszere. Az állandó időben mindig ismétlődő öntözővízhez a növények hamar hozzászoknak, és teljes energiájukat a szépítkezésbe tudják fektetni.

  • Egészségesebb környezetet teremt.

Nem kell még a saját kertjében is a port nyelnie. Az öntöző porlasztott vízcseppjei megkötik a port és a polleneket a levegőben, ezért igen közkedvelt az allergiások és az egészségüket óvók körében is.

Elérhetőségeink:

+36 70 703 66 66

info@carinapark.hu

1111 Budapest, Budafoki út 32.

Válasszon bennünket, hogy Ön is pihenni menjen a kertjébe!
Carinapark, Kert és Park