Rólunk

A Carinapark Kft kertépítéssel foglalkozó több mint egy évtizede -2010 alakult-sikeresen működő vállalkozás.  Az elmúlt években jellemzően családi házak és parkok kerttervezésével és kivitelezésével foglalkozunk.

Így dolgozunk mi

Vegye fel velünk a kapcsolatot, email-ben, telefonon vagy bármely formában.

 

Ezt követően minden esetben először telefonon egyeztetünk ügyfeleinkkel, már itt elkezdődik a megrendelői igények, elképzelések felmérése, illetve meggyőződésünk, hogy a közös szimpátia- ami elengedhetetlen hogy Ön ránk bízza kertje kialakítását- már a telefonbeszélgetés alatt kialakul.
  • Sok esetben megkérjük Önt, hogy készítsen pár helyszíni fotót kertje jelenlegi állapotáról, mely alapján már képet kapunk a jelenlegi viszonyokról és telek adottságairól.
  • Amennyiben szükséges ezt egy helyszíni felmérés és egyeztetés követi, melyre időpontot egyeztetünk
  • A helyszíni felmérés és egyeztetés ingyenes.
  • Árajánlatunkat ezt követően készítjük el, anyag és díj bontásban, mely tartalmaz minden a kivitelezéshez szükséges anyagot, helyszínre szállítva és beépítve, így teljeskörű a kivitelezésünk.

Megrendelést követően:

  • Egyeztetünk a lehetséges kivitelezési időről, illetve a kivitelezés várható időtartamáról
  • A kivitelezéseket nem „nagyüzemben„ végezzük. Egyszerre csak egy kertet készítünk, nem vállalunk párhuzamos munkákat, így tudunk hatékonyak és gyorsak lenne.
  • Az elszámolás a kivitelezés végén történik. Cégünk nem kér előleget ügyfeleitől. Fizetni a kert teljes kivitelezésének végén kell.

Ügyfeleink mondták

Több mint tíz éve ápolják a kertemet, nem csak ápolják, hanem minden őrült ötletemet pl. japán kert, bambuszok telepítése stb. megvalósítják. A folyamatos kert gondozást is biztositják, a locsoló rendszer kezelésével együtt, gondoskodnak a téliesítésről. A kertemet az arra járók mindig megcsodálják.

Anna

Ha keresgélsz a neten azt láthatod hogy a kerthez mindenkiért, de ők tényleg ! Hogy ezt miből gondolom? csatolom a képeket a kertemről amit ők csináltak. Nincs kérdés!

Anikó és Balázs

Rendkívül elégedett vagyok. Hiánytalan szakmai tanácsadást, maximális rugalmasságot, precíz munkavégzést és megbízhatóságot kaptam. Kertünk kifogástalan minőségben, a megbeszélt határidőre elkészült. Csak ajánlani tudom a csapatot! 🙂

Levente

Igazán örülünk, hogy benneteket bíztunk meg a kert megépítésére. Ahogy az időjárás lehetővé tette a lehető legrővidebb idő alatt és a legnagyobb szakmai hozzáértéssel készült el a kert. Ugyan nem túl bonyolult, de élhető és egyszerűen karbantartható lett. Később is bármilyen kérdés merült fel a kert gondozásával kapcsolatban, rögtön megkaptuk a kimerítő választ.

Zoltán

Elérhetőségeink:

+36 70 703 66 66

info@carinapark.hu

1111 Budapest, Budafoki út 32.

Válasszon bennünket, hogy Ön is pihenni menjen a kertjébe!
Carinapark, Kert és Park